www.oltarieskuvo.hu KEZDŐLAP RÓLUNK

Ciprus a szépség és szerelem szigete. A legenda szerint Afrodité Istennő is partjainál kelt ki a habokból. Mítosza azóta is szerves része a szigetországnak, mely nemcsak a csodás partoknak, kristálytiszta tengernek, zavartalan napsütésnek és párját ritkító
ciprusi vendéglátásnak köszönheti népszerűségét, hanem annak is, hogy ezen a helyen mind az aktív pihenést kedvelők, mind a nyugalomra vágyók megtalálják, amit keresnek.
Ciprus a szépség és szerelem szigete. A legenda szerint Afrodité Istennő is partjainál kelt ki a habokból. Mítosza azóta is szerves része a szigetországnak, mely nemcsak a csodás partoknak, kristálytiszta tengernek, zavartalan napsütésnek és párját ritkító
ciprusi vendéglátásnak köszönheti népszerűségét, hanem annak is, hogy ezen a helyen mind az aktív pihenést kedvelők, mind a nyugalomra vágyók megtalálják, amit keresnek.
A sziget mediterrán éghajlata és az átlagosan évi 300 napsütéses nap garantálja, hogy az ifjú párt szinte egész évben csodás idô várja. Ciprus repülővel könnyen megközelíthetô, így a messzi tájakon köttetett házasságokkal ellentétben ide a násznép
is könnyen el tud jutni.
Mondja ki Ön is a boldogító igent a szépség és a szerelem szigetén, Cipruson!
Általános információk:
- Szállodai esküvőre az adott szálloda előre kiválasztott és arra kijelölt feldíszített termében, kertjében, kápolnájában kerülhet sor. Az esküvői szertartás tartható még egyéb helyszínen is, mint pl. anyakönyvi hivatal, templom, kápolna, skanzen ház.
- A házassághoz szükséges hivatalos angol vagy görög  nyelvűre fordított és Apostille pecséttel ellátott dokumentumokat a szertartás előtt legkésőbb 1 hónappal el kell juttatni Ciprusra. Az eredeti dokumentumokat a kiérkezéskor be kell mutatni a ciprusi anyakönyvi hivatalban személyesen, legkésőbb a szertartást megelőző munkanap reggelén.
- Az esküvői szertartás nyelve görög vagy angol, helyi képviselőnk magyarul is beszél.
- Szükség esetén az esküvőszervezőnk biztosít helyi tanúkat. Saját tanúk lehetségesek.
- Egyházi esküvő csak már polgári házasságlevéllel rendelkező pár esetén köthető. Görög-keleti szertartás nem, de római katolikus, vagy egyéb szertartás köthető. Egyházi esküvő esetén az általános dokumentumokon kívül, keresztlevélre, a plébánia hivatal által kiállított igazolásra, vegyes felekezetűek esetén általában a püspök által kiállított speciális diszpenzációra, és ezen dokumentumok a megyepüspök részére történő megküldésére van szükség. Magyarországról a püspöki hivatal küldi meg az iratokat Ciprusra. Ez az ügyintézés legtöbbször igen hosszadalmas.
- A Cipruson kötött házasság házasságlevele a bemutatott útlevelekben szereplő nevekre lesz kiállítva.
Szükséges dokumentumok
- Útlevél vagy új típusú személyazonosító igazolvány
- Eredeti születési anyakönyvi kivonatok (amennyiben 3 nyelvű akkor nem kell lefordíttatni angol nyelvűre)
- Házassági tanúsítvány angol nyelvűre fordított hiteles másolata. (3-6 hónapig érvényes a hivatal által kibocsátott dokumentum)
- Templomi esküvő esetén angol nyelvre fordított hiteles keresztlevél.
Ha valamelyik fél érintett, az alábbi iratok szükségesek még:
- Elváltak esetén, válási anyakönyvi kivonat hitelesen angol nyelvű fordítása
- Özvegyek esetén halotti bizonyítvány hiteles angol nyelvű fordítása
- Örökbefogadás esetén hivatalos okmányok angol nyelvű fordítással
- Hivatalos okmányok esetleges névváltoztatásról, angol nyelvűre fordítva
- Római katolikus egyházi esküvő esetén: keresztlevél, a plébánia hivatal által kiállított igazolásra, vegyes felekezetűek esetén a püspök által kiállított speciális diszpenzációra, és ezen dokumentumok a megyepüspök részére történő megküldésére van szükség.
   
Nászutas csomag: érkezéskor a repülőtéren virágcsokros köszöntés, 1 üveg pezsgő érkezéskor, 2 fő részére gyertyafényes vacsora egy szállodához közeli tavernában, bekészítés a szállodai szobába. Ára: 37.000 Ft/pár
Polgári esküvő - alap csomag: hivatalos regisztráció az anyakönyvi hivatalban, szertartás a városházán, anyakönyvi kivonat, okmányok kiállítása, Apostil pecsét, helyszíni ügyintézés, tolmácsolás, transzfer a szertartásra díszített autóval, pezsgős koccintás. Ára: 239.000 Ft/pár
Egyéb szolgáltatások:
Egyházi esküvő esetén – dotáció a plébániának (helyszínen fizetendő): kb. 200-300 EUR
Kiszállási díj (amennyiben a szertartás helyszíne nem a városháza, pl. szálloda):    56 000 Ft
Kiszállási díj Éliás Próféta templomához: 64 000 Ft
Esküvői csokor – 12 szál rózsa: 22 000 Ft
Frizura a mennyasszonynak – könnyű fésülés és szárítás: 22 000 Ft
Frizura a mennyasszonynak – konty: 29 000 Ft
Smink a mennyasszonynak: 19 000 Ft
Gomblyukdísz a vőlegénynek: 9 500 Ft
Torta: 11 000 Ft
Egy üveg pezsgő: 6 000 Ft
Esküvői album (35 db 15x20 méretű kép) és 1 CD (ugyan azokról a képekről): 92 000 Ft
Esküvői album, 1 CD, és videofelvétel a szertartásról DVD-n: 150 000 Ft
Dokumentumok fordítása Cipruson, követségi hitelesítéssel: 13 000 Ft/oldal
Késői megrendelés felára (2 héttel utazás előtt): 37 000 Ft
Esküvői helyszín javaslatunk:
Ayia Napa és Paralimni között az Éliás Próféta temploma alatti ősparkban található az anyakönyvi hivatal hivatalos esküvői helyszíne, mely megfelelő egy meghitt, romantikus szertartáshoz.
Az alap csomagon kívül fizetendő:
Kiszállási díj: 64 000 Ft,
Transzfer –     Larnaca-i szálloda esetén: 65 000 Ft
Ayia Napa-i szálloda esetén: 52 000 Ft
Protaras-i szálloda esetén: 45 000 Ft

Vissza a kezdőlapra

Jeggyűrű és ékszerek | Ruha kölcsönzés | Fotó | Esküvői video | Smink | Virágcsokor, dekoráció | Limuzin bérlés | Rendezvényszervezés | Esküvői galambröptetés | Tűzijáték | Étterem | Táncoktatás

TdM Travel Tours Kft. 2600 Vác, Budapesti főút 24. Tel.: +36 27 319 381, 382, 502 820, 821 Fax: +36 27 319 379
1023 Budapest, Lukács u. 1.  Tel.: +36 1 336 0727 Fax: +36 1 336 0726  E-mail: info@oltarieskuvo.hu (Eng.szám: U-000204)

Az oltarieskuvo.hu weboldalon található tartalom a TdM Travel Tours Kft. szellemi tulajdona. Minden jog fenntartva.  A TdM Travel Tours Kft. weboldalain található összes kép, és egyéb információ felhasználása csak a TdM Travel Tours Kft. kifejezett engedélyével történhet  (kivéve:  forrás megjelöléssel idézett szöveg) 
© 2000-2015 TdM Travel Tours Kft | Webdesign: Intellisoft